Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Магазин спортивного спорядження
Графік роботи:

10:00-20:00

без вихідних

0
Мій кошик

Що таке сонячний генератор Jackery 2000 PRO: Jackery Solar Generator 2000 PRO складається з портативної електростанції Explorer 2000 PRO та 6 сонячних панелей SolarSaga 200. Розкрийте весь потенціал сонячної енергії для себе в незабутніх дорожніх та кемпінгових подорожах, у мальовничих місцях природи з повною відсутністю електромережі. З Jackery у вас завжди буде запас енергії.

При ємності 2160 Вт*г, потужності 2200 Вт і пікової потужності 4400 Вт сонячний генератор Jackery 2000 Pro забезпечує найшвидший заряд від сонячних батарей. Він забезпечує живленням не тільки більшість побутової техніки та обладнання для активного відпочинку, але й буде у пригоді при зникненні електромережі будинку — живіть скороварку, електровелосипед, холодильник, кондиціонер та багато іншого.

Електростанція може бути повністю заряджена за допомогою 6 сонячних панелей SolarSaga 200W всього за 2,5 години і всього за 2 години через розетку від мережі змінного струму. Більше того, її можна заряджати через автомобільну розетку. Завдяки таким фантастичним можливостям ви зможете зарядитися в найкоротші терміни, перебуваючи за межами мережі.

Безпека та надійність мають бути на першому місці, і Solar Generator 2000 Pro не є винятком. Першокласний літієвий акумулятор оснащений двома чіпами для подвійного захисту батареї та чотирма температурними датчиками, що гарантують ідеальний баланс безпечного та надійного заряду.

Простим натисканням кнопки ви отримуєте необмежену енергію. Завдяки сучасному інформативному екрану ви отримуєте дані по входу та виходу, а також додаткові функції: індикатор заряду батареї та індикатор коду cповіщення.

Сонячний генератор 2000 Pro забезпечує тихий заряд лише на рівні 53 Дб. Заряджайте свої пристрої безперервно, безшумно та спокійно.

Електростанція не виділяє токсичних газів і працює виключно чисто, не завдаючи шкоди навколишньому середовищу.

Портативна електростанція підтримує безперервну зарядку. Це дозволяє заряджати електростанцію, при цьому основні пристрої залишаються підключеними до самої станції, що забезпечує швидкий та зручний заряд на ходу.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Сонячний генератор JACKERY 2000 PRO (EXPLORER 2000 PRO + 6*SOLARSAGA 200W) (Solar-Generator-2000-Pro-6)

Артикул Solar-Generator-2000-Pro-6
Очікується
300 675 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

 Офіційний представник бренду.

 Відправка товару в день замовлення.

 Швидка доставка.

Додатково про доставку

 Готівкою при отриманні в магазині;

 Післяплатою "Нова Пошта";

 На карту "Приватбанк", "Monobank";

 Оплата частинами "Приватбанк";

 Оплата частинами "Monobank";

 Оплата в кредит "Плати пізніше";

 Онлайн оплата на сайті.

 Повернення/обмін на протязі 14 днів.

 Наш магазин працює 10 років.

 Гарантія від виробника.

 Товар перевіряємо перед відправкою.

Вгору