Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Магазин спортивного спорядження
Графік роботи:

10:00-20:00

без вихідних

0
Мій кошик

Wechsel Intrepid 5 TL позбавляє від необхідності купувати два окремих намети для кемпінгу і для походів в гори. Даний намет буде просто незамінним при групових походах в гори. По-перше, при вазі менше 6 кг, в ньому вільно розміщуються 5 людей на нічліг, а коли в погану погоду виникає необхідність приготувати вечерю на групу, - тільки в наметі з великим і високим тамбуром можна впоратися з цим завданням, укривши від негоди для прийому їжі до 10 осіб.

Цікаво відзначити, що у Wechsel Intrepid 5 TL користувачі розміщуються в двох окремих внутрішніх наметах під одним загальним тентом. Таким чином, при відстібанні одного внутрішнього намету, Wechsel Intrepid 5 TL стає чотиримісним наметом з подвійною площею тамбура, і зменшеною вагою на цілий кілограм. Таке конструктивне рішення дуже корисне і для використання моделі в якості кемпінгового намету, і при складних походах, де найважливішим параметром є мінімальна вага.

Спочатку встановлюється зовнішній тент, після чого до нього всередині кріпляться внутрішні намети. Це дозволяє прискорити процес установки і уникнути намокання внутрішніх наметів при установці під дощем. Перша установка намету буде досить швидкою і безпроблемною, оскільки внутрішній намет вже попередньо з'єднаний із зовнішнім тентом на фабриці. Поліуретанове покриття тенту і дна намету забезпечує водозахист до 7000 мм і високу стійкість до проколів, що вельми важливо при використанні намету, як в лісистій, так і на кам'янистій місцевості. Намет вимагає порівняно небагато місця для установки, а також має тільки вентиляційні сітчасті вставки, що дозволяє його рекомендувати для походів і кемпінгу в більш холодних кліматичних умовах.

 

Travel Line

Якщо Ви не ставите своєю винятковою метою придбання найлегшого спорядження, або спорядження, яке буде використовуватися в найекстремальних умовах, але віддаєте перевагу функціональній і зручній екіпіровці, - тоді лінійка спорядження Wechsel Travel Line обов'язково приверне Вашу увагу. При розробці наметів серії Travel Line основна увага була приділена комфорту використання, зручності і швидкості установки і зборки намету, а також досягненню максимального внутрішнього простору при збереженні мінімальної площі встановлення намету. При цьому всі моделі Wechsel лінійки Travel Line - це, безумовно, надійні намети, здатні протистояти складним погодним умовам і задовольнити вимоги і амбітних альпіністів і туристів вихідного дня.

 

Технічні характеристики:

  • Тип: намет
  • Форма: тунель
  • Місткість: 5 людей
  • Загальна кількість виходів / приміщень: 2 / 3
  • Конструкція: двошарова
  • Нявність тамбура / кількість: є / 1
  • Каркас: алюмінієвий сплав Alu 7001 T6 (3 дуги - ∅ 9.5 мм, 10 секцій, 1 дуга - ∅ 8 мм, 6 секцій,мпопередньо вигнута), торцьові наконечники ∅ 6.5 мм
  • Матеріал зовнішнього тента: Polyester 68D Ripstop PU DWR, 5000 мм в.ст., проклеєні шви, зміцнююча структура Ripstop, поліуретанове покриття і водовідштовхуюче просочення, щільність - 81г/м², міцність на розрив - 2,5кг.
  • Матеріал внутрішнього намету: Polyester Taffeta 70D 185T DWR, проклеєні шви, водовідштовхуюча дихаюча тканина, щільність - 58г/м²
  • Матеріал підлоги: Polyester 75D 210T PU DWR, 7000 мм в.ст., проклеєні шви, водовідштовхуюче просочення, щільність - 110 г/м²
  • Матеріал москітної сітки: Polyester NoSeeUm 50D DWR
  • Призначення: кемпінг, туризм
  • Колір: Laurel Oak (світло-коричневий)

 

Габарити і вага:

  • Внутрішній намет  1 (Д х Ш х В): 220 х 220 х 128 см
  • Внутрішній намет  2 (Д х Ш х В): 200 х 90 х 124 см
  • Зовнішній намет (Д х Ш х В): 480 х 233 х 140 см
  • В складеному вигляді: 57 x 28 х 28 см
  • Вага намету (без чохла, ремкомплекта і кілочків): 5.41 кг
  • Вага намету (в повній комплектації): 5.9 кг

 

Особливості конструкції:

  • Головними перевагами тунельної конструкції з додатковою навісною дугою є можливість створення більшого простору над додатковим спальним місцем, а також мінімальна площа установки при максимально корисному використанні внутрішнього обсягу намету. Ця конструкція відрізняється малою вагою і вимагає мінімум часу на установку.
  • Спочатку встановлюється каркас із зовнішнім тентом, після чого зсередини приєднуються внутрішні намети. Така схема установки дає можливість зберегти внутрішні намети сухими при установці під час дощу, а також дозволяє скоротити час установки/складання намету за умови, що внутрішні намети були зафіксовані всередині заздалегідь, і не будуть зніматися при розбиранні намету. Зовнішній тент кріпиться до каркаса за допомогою рукавів.
  • Намет можна використовувати як чотиримісний, відстібнувши один з внутрішніх наметів, отримавши при цьому збільшений обсяг тамбура і заощадивши на похідній вазі.
  • У верхній половині дверей внутрішніх наметів розміщені москітні сітки.
  • Збільшена довжина і ширина одиночного спального місця, які значно перевищують мінімальні допустимі розміри згідно прийнятих стандартів, що збільшує корисну площу намету, роблячи його вельми просторім для однієї людини.
  • Дуги каркаса мають кольорове маркування, збігається з кольоровим маркуванням рукавів на внутрішньому наметі. Також кольорове маркування мають фастекси, що допомагає швидко і безпомилково встановити намет на місцевості. Дуги на стільки якісно підігнані і натягнуті, що створюється враження, ніби вони складаються самі собою після того як були виняти з чохла.
  • Намет має 4 великих вентиляційних клапана APEX, розташованих з боків спальних місць в кутах намету. Таким чином, забезпечується правильна вентиляція внутрішнього намету і зовнішнього тенту, запобігається утворенню конденсату і регулюється внутрішня температура. Клапана фіксуються жорстким фіксатором на застібці Velcro і запобігають утворенню небажаного шуму навіть під поривчастому вітрі.
  • У місцях застосування найбільшого зусилля тент має накладки з більш міцної тканини зі структурою Ripstop, що особливо важливо для тентів з поліуретановим покриттям. Накладки мають трикутну форму, завдяки чому рівномірно розподіляють прикладені зусилля по всій площі тенту.
  • Вхідні двері мають спеціальну фурнітуру, що дозволяє використовувати їх в якості навісу, застосувавши спеціальні телескопічні штоки (не поставляються в комплекті), або інші підручні засоби в якості опори і зафіксувавши їх відтяжками.
  • Внутрішні намети кріпляться до зовнішнього тенту практичною фурнітурою, що дозволяє при необхідності посилити натяг, або в форсмажорних випадках легко замінити фурнітуру на нову.
  • Система контролю натягу відтяжок реалізована за рахунок застосування спеціально призначеної фурнітури. Відтяжка надійно фіксується, а для зміни сили натягу немає необхідності змінювати положення кілочків - досить пересунути повзунок на відтяжці.
  • Всередині намету передбачені бічні об'ємні сітчаті кишені вздовж стінок, а також навісна сітчата кишеня, що призначені для розміщення дрібних речей.
  • Відтяжки намету жовтого кольору мають вплетену відбиваючу нитку, завдяки чому вони лишаються добре помітними в світлий час доби, і темний час доби в світлі ліхтарика. На відтяжках закріплений спеціальний прапорець на текстильній застібці Velcro, який фіксує складеними відтяжки намету в транспортному положенні і працює у вигляді сигнального прапорця для швидкого візуального виявлення відтяжок встановленого намету. з боків намету застосовані більш надійні двохточкові відтяжки, що значно збільшують якість натягу і стабільність тенту
  • Подвійні петлі нижнього борта тенту забезпечують необхідну варіативність фіксації, що вкрай важливо для якісної натяжки тенту при установці намету на кам'янистому ґрунті, коли кілочки можна зафіксувати тільки в певних точках на місцевості де немає каменів.
  • Чохол намету виконаний з того ж матеріалу, що і тент, відповідно є легким, міцним і надійно захищає вміст.

 

Матеріали:

  • Alu 7001 T6 - високоміцний загартований сплав на основі алюмінію. Основний його склад Al-Zn-Mg-Cu і температурний гарт обумовлюють більш високу міцність, більш високий модуль пружності, і найнижчий коефіцієнт залишкових деформацій в порівнянні з іншими популярними сплавами алюмінію. За співвідношенням міцності на одиницю ваги Alu 7001 T6 перевершує сталь і сплави титану. На сьогоднішній день даний алюмінієвий сплав є стандартом для виробництва найбільш надійних і легких алюмінієвих каркасів наметів.
  • Polyester 68D 190T Ripstop PU DWR, 5000 мм в.ст. - досить легка тканина з товщиною нитки 68D, щільністю 190T, вагою 81 г/м² і міцністю на розрив - 2,5 кг. Підвищена міцність на розрив обумовлена структурою плетіння ниток Ripstop, а висока стійкість від проколів досягається завдяки поліуретановому покриттю. Стійкість тканини до проникнення вологи відповідає показнику гідростатичного тиску 5000 мм водяного стовпа. Просочення DWR має гідрофобні властивості та перешкоджає скупченню вологи і подальшому намоканню тканини. Тканина має достатню стійкість до UV-випромінювання і не розтягується з часом.
  • Polyester Taffeta 70D 185T DWR - зносостійка, гладка дихаюча тканина з товщиною нитки 70D і щільністю 185T. Просочення DWR володіє гідрофобними властивостями і перешкоджає скупченню вологи від конденсату, і подальшому намоканню тканини. Тканина відмінно провітрюється і не розтягується з часом, стійка до УФ-випромінювання і дії високих температур.
  • Polyester 75D 210T PU DWR, 7000 мм в.ст. - міцна тканина з товщиною нитки 75D, щільністю 210T і вагою 110 г/м². Завдяки поліуретановому покриттю, стійкість тканини до проникнення вологи відповідає показнику гідростатичного тиску 7000 мм водяного стовпа. Те ж поліуретанове покриття обумовлює високу стійкість до проколів, що вельми важливо для матеріалу дна намету. Просочення DWR має гідрофобні властивості, перешкоджає скупченню вологи і подальшому намоканню тканини. Тканина має достатню стійкість до UV-випромінювання і не розтягується з часом.
  • Polyester NoSeeUm 20D DWR - спеціальне плетіння сітки NoSeeUm дозволяє створити 1054 отвори на квадратний дюйм, що гарантує захист від проникнення будь-яких комах, а також не створює ефекту сітки перед очима при огляді місцевості зсередини намету. Сітка з ниток з товщиною 20D, стійка до УФ-випромінювання, і має водовідштовхувальне просочення.
  • YNS Hardware - в наметах серії Travel Line використана пластикова фурнітура YNS. Отримавши 46 патентів на інноваційні винаходи, компанія застосовує їх при виробництві високоякісної фурнітури виключно для товарів напрямку аутдор. Якість даної фурнітури не поступається зразкам більш іменитих американських і японських брендів.

 

Відповідність стандартам:

  • ISO 811-1981 - міжнародний стандарт, який підтверджує заявлений рівень водостійкості матеріалу намету. Випробування матеріалу гідростатичним тиском проводяться з метою визначення стійкості до проникнення води.
  • ISO 13937-4 - стандарт, який визначає опір тканини на подвійний розрив. Рівень міцності тканини 2.5 кг означає, що до місця вже утвореного розриву тканини потрібно докласти зусилля 2,5 кг в протилежні сторони для того, щоб збільшити розрив. Міцність 2,5 кг є відмінним показником для наметових поліестерових тканин середньої щільності з поліуретановим просоченням.

 

Комплектація:

  • Зовнішній тент - 1 шт.
  • Внутрішній намет - 2 шт.
  • Розкладні алюмінієві дуги - 4 шт.
  • Кілочки (алюмінієві) - 21 шт.
  • Відтяжки з сигнальними упаковочними прапорцями - 8 шт.
  • Навісні сітчасті кишені - 1 шт
  • Ремкомплект (для дуг і намету) - 1 шт.
  • Чохол з тканини Polyester 68D Ripstop PU DWR з ручкою - 1 шт.
  • Інструкція по збірці (вшита в чохол)

 

Особливості експлуатації і догляду для подовження терміну використання:

  • Бажано не укладати намет мокрим в чохол. Якщо можливості повністю просушити намет немає, - це необхідно зробити при першій зручній нагоді.
  • Не допускається використання будь-яких хімічних розчинників і агресивних засобів для виведення плям для чищення намету. Рекомендується використовувати господарське мило, воду і м'яку губку.
  • Каркас і кілочки після експлуатації намету варто очистити від бруду вологою губкою, витерти сухою ганчіркою і упакувати в комплектні чохли.
  • Намет необхідно зберігати в провітрюваному сухому приміщенні, по можливості без чохла.
  • Прання та глибока чистка виробу допускається тільки відповідно до зазначених рекомендацій на бирці намету.

 

Виробник: Wechsel (Німеччина)

Термін гарантії: 2 роки

Назва Намет Wechsel Intrepid 5 TL Laurel Oak (231081)
Кількість місць П'ять місць і більше
Вага намета > 4 кг
Дуги alu, dural
Кількість входів 2
Водонепроникність зовнішнього тенту 5000
Водонепроникність підлоги 7000
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Намет Wechsel Intrepid 5 TL Laurel Oak (231081) (DAS301139)

Артикул DAS301139
В наявності
19 338 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Виберіть колір
В кредит
Швидке замовлення

 Офіційний представник бренду.

 Відправка товару в день замовлення.

 Швидка доставка.

Додатково про доставку

 Готівкою при отриманні в магазині;

 Післяплатою "Нова Пошта";

 На карту "Приватбанк", "Monobank";

 Оплата частинами "Приватбанк";

 Оплата частинами "Monobank";

 Оплата в кредит "Плати пізніше";

 Онлайн оплата на сайті.

 Повернення/обмін на протязі 14 днів.

 Наш магазин працює 10 років.

 Гарантія від виробника.

 Товар перевіряємо перед відправкою.

Вгору