Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Магазин спортивного спорядження
Графік роботи:

10:00-20:00

без вихідних

0
Мій кошик

Комплект енергонезалежності EcoFlow PowerStream - мікроінвертор 800W + зарядна станція Delta Max 2000 + 2 x 400W стаціонарні сонячні панелі

З цією сонячною системою EcoflowPower Stream Balcony Solar System 2x400 Вт - Delta Max у поєднанні із сонячними панелями в цьому комплекті ви можете виробляти власну електрику, зберігати її та подавати назад в електричну мережу вашого будинку. Ця балконна система підключається безпосередньо до розетки. Оскільки установка не потрібна, система може бути ідеальною для тих, хто мешкає в орендованій власності або не може встановити сонячні батареї на даху. Коли ваш попит на електроенергію досягає піку вночі, ви продовжуєте заощаджувати стільки ж. Таким чином, ви менше залежите від електромережі.

З інвертором PowerStream Micro можна повернути потужність до 600 Вт. Зазвичай цього недостатньо для постачання всіх споживачів у домашньому господарстві електрикою, але це гарне доповнення, що дозволяє заощадити на рахунках за електроенергію.

Мікроінвертор PowerStream підходить для виробництва сонячної енергії з використанням до 2 сонячних панелей з максимальною потужністю 400 Вт кожна. При цьому ви можете виробляти близько 850 кВтг енергії на рік, а з поточними тарифами на електроенергію (травень 2023 р.) ви щорічно економите близько 300 євро на рахунках за електроенергію. Сонячні панелі в цьому наборі мають потужність 800 Вт і можуть виробляти в середньому 4 кВтг енергії на день за добрих умов. Половину цього обсягу можна зберігати у Delta Max. Інша половина подається безпосередньо до мережі. 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Комплект енергонезалежності EcoFlow PowerStream - мікроінвертор 800W + зарядна станція Delta Max 2000 + 2 x 400W стаціонарні сонячні панелі (DELTA2000-EU/EFPowerStreamMI-EU-800W/ZPTSP300-2-AKIT-4/EFL-BKWDELTAEBCable-0.4m/SuperFlatMC4Cable/EFA-SmartPlug-EU)

Артикул DELTA2000-EU/EFPowerStreamMI-EU-800W/ZPTSP300-2-AKIT-4/EFL-BKWDELTAEBCable-0.4m/SuperFlatMC4Cable/EFA-SmartPlug-EU
Очікується
87 999 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

 Офіційний представник бренду.

 Відправка товару в день замовлення.

 Швидка доставка.

Додатково про доставку

 Готівкою при отриманні в магазині;

 Післяплатою "Нова Пошта";

 На карту "Приватбанк", "Monobank";

 Оплата частинами "Приватбанк";

 Оплата частинами "Monobank";

 Оплата в кредит "Плати пізніше";

 Онлайн оплата на сайті.

 Повернення/обмін на протязі 14 днів.

 Наш магазин працює 10 років.

 Гарантія від виробника.

 Товар перевіряємо перед відправкою.

Вгору