Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Желания
Добавьте товары в желания
Магазин спортивного снаряжения
График работы:

10:00-20:00

без выходных

0
Мой заказ

Шолом MET ROAM MIPS

Велошолом MET Roam MIPS неймовірно стильний, надійний і комфортний. Нова модель з високим рівень захисту і європейським стандартом якості. Розрахований на агресивну їзду і гарантує максимальну безпеку. Регульований козирок, який вас вбереже від лісових гілок, спекотного сонця і летить бруду з під коліс. Піднімаючи козирок в максимальне положення можна використовувати захисну маску.

Вело шолом MET Roam MIPS володіє додатковим захистом від струсу мозку. Технологія MIPS-C2 знімає напругу від дотичних ударів. Це система ковзання внутрішньої оболонки в шоломі. Призначена для повороту всередині шолома з метою зменшення кількості енергії при ударі. Знижує ймовірність травми голови від обертальних впливів.

У шоломі використовується вбудована конструкція і амортизуючий полістирол. Це дає вам впевненість в тому, що в разі падіння у вас буде високий рівень захисту. Збільшена захист задньої частини голови також означає, що дана модель шолома захистить всю покриту частину голови.

Coolmax це матеріал внутрішніх вставок, які забезпечує високий рівень комфорту з анти алергенними властивостями. Вставки просякнуті спеціальним складом, що перешкоджає розмноженню бактерій, і тим самим, появі неприємних запахів.

Виготовлений за технологією In-Mould, що робить його дуже легким і міцним. Це процес при якому з’єднують міцну зовнішню оболонку з полікарбонату з внутрішнім поглинає удари матеріалом. Таке поєднання оболонки і внутрішнього матеріалу дозволяє створювати Вентиляційні системи. Тому шоломи In-Mould можуть бути легше і прохолодніше, ніж традиційні шоломи.

Особливості:

  • Збільшене покриття. Покриттю потилиці та скронь часто приділяється мало уваги. MET збільшили охоплення шолома, але при цьому зберегли легку вагу конструкції.
  • Система припасування Safe-T Orbital. Регулювання на 360 градусів: три положення для вертикального регулювання, дві позиції для потиличної частини, сумісність із зачіскою “кінський хвіст”.
  • Гнучкий козирок. Не пружинить під час падіння, і водночас не тремтить під час поїздки.
  • Козирок встановлюється у три позиції, сумісний з будь-якою маскою чи окулярами. На козирку та задній кромці є затискачі, які дозволяють використовувати MET Roam з будь-якими велоочками або маскою.
  • Сумісний з екшн-камерою. Внутрішня оболонка EPS спроектована з каналом під верхніми вентиляційними отворами, який підходить для ременя екшн-камери.
  • Вентиляція Шолом має 22 отвори, які разом із повітроводними каналами забезпечують оптимальний потік повітря.
  • Система захисту мозку MIPS поділяє оболонку та підкладку тонким пластиковим шаром з низьким коефіцієнтом тертя (LFL). Пластик LFL, прикріплений 4 гумовими еластомерами, дозволяє шолому ковзати щодо голови у разі аварії, перенаправляючи руйнівний обертальний рух.

Характеристики:

  • Вентиляційних отворів: 22.
  • Призначення: Enduro, Trail, E-MTB.
  • Окружність голови: 52-56 см (S).
  • Сертифікація: CE; AS/NZS; US.
  • Розміри: S (52-56), M (56-58), L (58-62).
  • Вага: 340 г, 360 г, 395 г.
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

Шлем MET ROAM MIPS CE SEAWEED GRAY | MATT M (56-58) (3HM 115 CE00 M GN1)

Артикул 3HM 115 CE00 M GN1
В наличии
7 600 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
Размер производителя
Выберите цвет
В кредит
Быстрый заказ

 Официальный представитель бренда.

 Отправка товара в день заказа.

 Быстрая доставка.

Подробнее о доставке

 Наличными при получении в магазине;

 Наложенным платежем "Новая Почта";

 На карту "Приватбанк", "Monobank";

 Оплата частями "Приватбанк";

 Оплата частями "Monobank";

 Оплата в кредит "Плати позже";

 Онлайн оплата на сайте.

 Возврат/обмен в течении 14 дней.

 Наш магазин работает 10 лет.

 Гарантия от производителя.

 Товар проверяем перед отправкой.

Наверх