Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Желания
Добавьте товары в желания
Магазин спортивного снаряжения
График работы:

10:00-20:00

без выходных

0
Мой заказ

Bobike Maxi GO Carrier - нове високоякісне велокрісло, розроблене для міжнародного ринку і заточене під особливості різних країн. Підходить для дітей, батьки яких цінують підвищену безпеку і нейтральні але якісні, світлі колірні тони. Модель підходить для дітей віком від 9 місяців до 5 років або для будь-якого іншого віку, якщо маса тіла не перевищує 22 кг. зверніть увагу, що багажник на який встановлюється виріб повинен витримувати вагу з запасом, а саме, до 27 кг.

GO Carrier легко встановлюється на задню частину велосипеда і ще простіше демонтується. Фіксація проводиться за допомогою двостороннього затиску поверх багажника. Кріплення має спеціальну, що крутиться регульовану ручку, яка приводить затискні колодки в дію, і змикає їх з двох сторін рейки багажника. Просто закрутіть ручку до клацання, щоб забезпечити надійне утримання крісла. Для більшої страховки, крісло притягується ременем до підсідельної труби рами, щоб в разі надмірної тряски, вся конструкція не зісковзнула по рейках багажника в задню частину байка. Крісло сумісно з усіма багажниками шириною від 120 до 185 мм і з діаметром трубок від 10 до 16 мм, і що найважливіше, для складання не потрібно ніяких інструментів. Якщо ви не плануєте використовувати багажник, можна докупити адаптер для кріплення крісла на підсідельну трубу рами як альтернативу.

Корпус велокрісла складається з двох частин формують двошарову конструкцію з міцного пластику. Сама конструкція має ергономічну, анатомічно правильну форму з підлокітниками, підголовником і розширеним захистом від попадання ніг між колісних спиць. Всі ці переваги забезпечують зручну посадку дитини і підвищену безпеку під час руху велосипеда практично по будь-якому покриттю.

Важливим плюсом, який визначає термін використання крісел - це його регулювання. Тут є вони всі! Крісло просто "росте" разом з дитиною. Перше, що кидається в очі - це регульовані підніжки, які фіксуються по висоті спеціальними важелями на потрібному вам рівні, а фіксується в трьох точках ремінь можна закріпити в пази, на одному з трьох доступних рівнів на спинці. Довжина ременя також регулюється в трьох точках, завдяки чому дитина буде в безпеці і сидіти як влита. Фіксація ременів проводиться за допомогою авто-пряжки однією рукою, просто натисніть на кнопки з двох сторін. Ступні фіксуються спеціальними стяжками, і підходять під будь-який розмір стопи, який тільки може бути у дітей. Варто відзначити, що всі дії по установці і регулюванню виробляються без інструментів!

Велокрісло відповідає європейським стандартам безпеки EN14344, а також має світловідбиваючі елементи на спинці, для підвищення видимості в темний час доби.


Модель підходить для дітей:

  • Вік-від 9 місяців до 5-ти років
  • Вага-до 22 кг
Название Детское велокресло Bobike Maxi GO Carrier / Marshmallow mint
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

Детское велокресло Bobike Maxi GO Carrier / Marshmallow mint (8012300003)

Артикул 8012300003
В наличии
3 312 грн
4 730 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
Место креплений
По типу креплений
В кредит
Быстрый заказ

 Официальный представитель бренда.

 Отправка товара в день заказа.

 Быстрая доставка.

Подробнее о доставке

 Наличными при получении в магазине;

 Наложенным платежем "Новая Почта";

 На карту "Приватбанк", "Monobank";

 Оплата частями "Приватбанк";

 Оплата частями "Monobank";

 Оплата в кредит "Плати позже";

 Онлайн оплата на сайте.

 Возврат/обмен в течении 14 дней.

 Наш магазин работает 10 лет.

 Гарантия от производителя.

 Товар проверяем перед отправкой.

Наверх