Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Желания
Добавьте товары в желания
Магазин спортивного снаряжения
График работы:

10:00-20:00

без выходных

0
Мой заказ

Шолом Scott ARGO PLUS

Шолом Scott Argo Plus - це високотехнологічний елемент захисту, який поєднує в собі передові технології, легкість і комфорт. Розроблена для задоволення найвищих стандартів безпеки та ергономіки, вона пропонує велосипедистам неперевершений захист і комфорт під час катання. 

Особливості: 

  • Максимальний захист: Конструкцію каски Scott Argo Plus виготовлено з високоміцних матеріалів, які забезпечують неперевершений захист голови в разі падіння або зіткнення. Вона відповідає найсуворішим стандартам безпеки, таким як CE і CPSC, щоб ви могли бути впевнені у своєму захисті. 
  • Легкий і міцний: Шолом має легкий і міцний корпус, який забезпечує комфортне і надійне прилягання до голови, мінімізуючи дискомфорт і забезпечуючи максимальний захист. 
  • Вентиляційні отвори для оптимального повітряного потоку: Шолом оснащено вентиляційними отворами, що забезпечують оптимальний повітряний потік і підтримують голову прохолодною та сухою навіть у спекотну погоду або під час інтенсивних вправ. 
  • Регульована посадка: Система регулювання розміру дає змогу легко налаштувати посадку каски під індивідуальні параметри голови, забезпечуючи ідеальне прилягання та комфорт навіть на тривалих дистанціях. 
  • Стильний дизайн: Сучасний і стильний дизайн робить каску Scott Argo Plus привабливою як візуально, так і функціонально, дозволяючи вам виділитися на трасі. 

Технології: 

  • Optimized Venting - Стратегічно розташовані зовнішні вентиляційні отвори з'єднуються з великими внутрішніми каналами охолодження. 
  • PC In-Mold Construction - У процесі виробництва шоломів in-mold зовнішня оболонка з полікарбонату сплавляється з підкладкою з піни, що поглинає удари, в результаті чого утворюється надлегка зовнішня оболонка. Завдяки зменшенню ваги та об'єму, що оточує голову, шоломи in-mold зручніші, ніж традиційні шоломи. 
  • MIPS® Safety System - це технологія, що використовується в шоломах, розроблена для забезпечення додаткової безпеки під час різних аварій. 
  • Custom Padding - Шолом підходить для різних форм голови. Попередньо сформовані лінії вирізу дають змогу легко вирізати та підігнати підкладку на свій смак. 
  • Extended Coverage - Медичні дослідження допомогли нам виділити основні вразливі місця на голові. Наші шоломи розроблені з широким нижнім покриттям для захисту цих ключових зон. 
  • MRAS Fit System - Система забезпечує повне регулювання, щоб забезпечити індивідуальну та комфортну посадку за формою голови. Відрегулюйте висоту задньої ергономічної колиски і налаштуйте ідеальний тиск за допомогою мікрорегулювання. MRAS забезпечує надійну та комфортну посадку шолома, даючи вам змогу зосередитися на дорозі або маршруті. 
  • Sunglasses Stowage - У ті моменти, коли вам потрібно зняти сонцезахисні окуляри, продумана конструкція відсіку для їхнього зберігання забезпечує їхнє збереження. 

Шолом Scott Argo Plus - це ідеальний вибір для велосипедистів, які цінують безпеку, комфорт і стиль. З її передовими технологіями та ергономічним дизайном ви можете бути впевнені в надійному захисті голови під час катання. 

Характеристики

  • Діапазон використання: гірський, крос-кантрі, трейл 
  • Конструкція: за технологією In-Mold, полікарбонатна мікрооболонка 
  • Система підгонки: MRAS3 
  • Вага: 320 г 
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

Шлем Scott ARGO PLUS white/black - S/M (288587.1035.007)

Артикул 288587.1035.007
В наличии
5 520 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
Размер производителя
Выберите цвет
В кредит
Быстрый заказ

 Официальный представитель бренда.

 Отправка товара в день заказа.

 Быстрая доставка.

Подробнее о доставке

 Наличными при получении в магазине;

 Наложенным платежем "Новая Почта";

 На карту "Приватбанк", "Monobank";

 Оплата частями "Приватбанк";

 Оплата частями "Monobank";

 Оплата в кредит "Плати позже";

 Онлайн оплата на сайте.

 Возврат/обмен в течении 14 дней.

 Наш магазин работает 10 лет.

 Гарантия от производителя.

 Товар проверяем перед отправкой.

Наверх