Суп гороховий зі свининою ЇDLO — це суп-пюре, виготовлений методом сушки натуральних продуктів без використання консервантів і ГМО. Для того, аби отримати порцію смачної та поживної першої стави на одну особу, варто лише додати окріп і перемішайти. Продукт можна споживати як в офісі, так і у мандрах.
Склад: свинина сушена варена, горохове пюре сушене, цибуля сушена, морква сушена, часник сушений, кріп сушений, петрушка сушена, куркума, морська сіль. Виготовлено методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Метод приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 400 мл (до рівня 9 на лінійці справа), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Характеристики:
- білки - 20,5 г
- жири - 3,8 г
- вуглеводи - 49,8 г
- енергетична цінність - 315,2 Ккал
- об'єм готової страви - 400 мл
- вага - 55 г
Термін придатності: 2 роки, дата виготовлення вказана на упаковці. Зберігати в сухих приміщеннях.