Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Магазин спортивного спорядження
Графік роботи:

10:00-20:00

без вихідних

0
Мій кошик

Монокристалічна сонячна панель Jackery SolarSaga 100W — будьте заряджені енергією сонця! З високим ККД перетворення до 23% вона ідеально підходить для життя на природі і навіть у разі несподіваних відключень електромережі. Сонячна панель важить всього 4,69 кг, складна, із зручною ручкою для перенесення, що робить її більш портативною.

Має зручні підставки та проста в установці: Solar Saga 100 оснащена 2 підставками, що міцно фіксуються на будь-якій поверхні. За кілька секунд ви отримуєте енергію від сонця для своєї електростанції Jackery. Гумова ручка TPE дозволяє легко переносити пристрій під час подорожей.

Більш високий коефіцієнт перетворення енергії: Покрита монокристалічними кремнієвими сонячними елементами. В сонячній панелі застосовано технологію багатошарових елементів для отримання енергії від сонячного світла з великим ККД перетворення, що досягає 23%, порівняно з панелями інших виробників.

Міцна та захищена від попадання бризок: Ламінований ETFE корпус досить міцний, щоб продовжити термін служби сонячної панелі. Водонепроникність IP65 захищає від бризок води (не кладіть її під дощ чи воду). Кишеня з блискавками може утримувати кабелі та закривати роз’єм живлення.

Сумісна та універсальна: ця сонячна панель сумісна з електростанцією Jackery Explorer 250/500/1000 (продається окремо), ідеально підходить для автономного кемпінгу та у разі несподіваного вимкнення електроенергії. Solar Saga 100 має 1 порт USB-C (5 В, 3 А) та 1 порт USB-A (5 В, 2,4 А) для заряджання двох невеликих пристроїв безпосередньо.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Сонячна панель Jackery SolarSaga 100 (SolarSaga-100)

Артикул SolarSaga-100
Очікується
15 120 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

 Офіційний представник бренду.

 Відправка товару в день замовлення.

 Швидка доставка.

Додатково про доставку

 Готівкою при отриманні в магазині;

 Післяплатою "Нова Пошта";

 На карту "Приватбанк", "Monobank";

 Оплата частинами "Приватбанк";

 Оплата частинами "Monobank";

 Оплата в кредит "Плати пізніше";

 Онлайн оплата на сайті.

 Повернення/обмін на протязі 14 днів.

 Наш магазин працює 10 років.

 Гарантія від виробника.

 Товар перевіряємо перед відправкою.

Вгору